Országos Pályázat Gyerekeknek

A Virágozz és Prosperálj Alapítvány ismét megrendezi a nagy sikerű Országos Pályázatot, amire gyerekek és szülők, családok, iskolai vagy óvodai közösségek jelentkezhetnek. A gyerekpályáztat ezzel már 7. évébe lép.

Az előző évi díjátadón közel ezer meghívott gyerek, szülő és pedagógus volt jelen, amikor boldog gyerekek sokasága vehette át a díjat sikeres pályamunkájáért. Az ez évi téma a barátságosság, mert a Virágozz és Prosperálj Alapítvány ezzel is szeretné ellensúlyozni az iskolai agresszió terjedésének jelenségét.

A pályázat hivatalos ismertetője:

Rajzolj vagy Cselekedj!

Rajzold le!

Rajzold le, hogy hogyan vagy barátságos és ezzel hogyan tudsz örömöt csempészni saját magad és a környezeted életébe.

A rajzpályázatra bármely technikával készített rajz, festmény, ragasztott kép, batikolás, montázs, vegyes technika, stb. beküldhető.

Cselekedj és légy barátságos a környezeteddel!

Mutasd vagy csoportos pályázás esetén mutassátok meg, hogy miként vagy/vagytok barátságos(ak) és így hogyan válnak szebbé a hétköznapok.

Természetesen tanári, nevelői, vagy szülői segítséget is igénybe vehetsz a kitalált feladat jellegétől függően.

Ebben az esetben fényképekkel vagy videóval megörökített, CD lemezre kiírt, vagy e-mailben elküldött pályázati anyagot várunk.

A legjobb pályamunkákat különdíjjal jutalmazzuk.

Fontos!

Ne egy korábbi rajzot, vagy cselekedetet küldj be nekünk, hanem találj ki valami újat és most rajzold le, vagy most láss hozzá és vidd véghez!

Legjobbak a jók között díjak és Legjobbak a jók között kiemelt díjak
A korosztályokat figyelembe véve külön kategóriánként díjazzuk:

általános iskolai alsó, felső
óvodai,
középiskolai pályamunkákat.

Rajzpályázat esetén “Legjobbak a jók között díjakat” osztunk ki, ami kategóriánként több is lehet. Ez a pályázat gyerekeknek szól, de igénybe veheted felnőtt segítségét..

Pályázat gyerekeknek

“Legjobbak a jók között kiemelt díjakat” pedig azok között osztunk ki, akik cselekedettel mutatják meg a pályázat témáját. Természetesen kategóriánként itt is több kiemelt díj kiosztására kerülhet sor, hiszen nagyra értékeljük mindazokat, akik cselekedettel pozitív hatást, örömöt varázsolnak mások számára.

Pályamunkák beküldése

Az elkészült pályamunkákat, regisztrálást követően, a következő elérhetőségekre várjuk 2020. április 17-ig:

Virágozz és Prosperálj Alapítvány
1625 Budapest, Pf. 67.

Az előző pályázat díjátadójának rövid videója