Miért vagyok önkéntes? – Gábor

Miért támogatom a Virágozz és Prosperálj Alapítványt személyes tevékenységemmel?

Mert az alapítvány célkitűzésével tökéletesen egyet értek, hogy a mai világnak szüksége van a változásra, mert nem megfelelő irányba halad és tenni kell valamit. Az emberi értékek fontossága és a személyes etika és az erkölcsök betartása az ide vezető út. Hiszem, és meg is tapasztaltam, hogy a boldogság elérhető, mert bennünk van!

A boldogság egy személyes döntéssel kezdődik, hogy akarunk azok lenni és hajlandóak vagyunk tenni érte.

A mai világ azt sugallja, hogy ez a boldogság egyenlő azzal, hogy bármit megtehetünk, mert csak mi vagyunk a fontosak és hogy az élvezetek hajszolásában rejlik, és ezek önző megélésében. Nem vagyunk egyedül abban, hogy látjuk ennek valótlanságát.

A Virágozz és Prosperálj Alapítvány eszközei miatt …

A Virágozz és Prosperálj Alapítvány alapítvány által nyújtott eszközök, és a 21 erkölcsi szabályt tartalmazó könyv, ez tökéletesen átadható az emberek számára. Személyesen nekem is rengeteget segített és a benne található elvek alkalmazásával pedig stabillá vált az életem.

Ezek közül akár pár szabály nézőpont betartása olyan változásokat tud hozni emberek életében, ami megható. Semmihez sem fogható érzés látni, és hallani emberektől, hogy mennyit segített ez nekik.

Nem lehetünk mi boldogok, ha a körülöttünk élők boldogtalanok. Ezért számomra fontos, hogy segítsek másoknak.

Csapatunk minden tagja azon dolgozik, hogy ez a cél megvalósuljon, ezért több területen is segítünk. Egészen az óvódás korosztálytól a felnőttekig, nincs felső korlát. Pedagógusoknak, cégek alkalmazottainak vezetőinek, szülőknek nyújtunk segítséget, amivel saját életük is megváltozik, és mindemellett hatalmas hatást érnek el a környezetükben.

Ezért egy felemelő cél, és megtiszteltetés számomra, hogy a Virágozz és Prosperálj Alapítvány csapatának önkénteseként ebben részt vehetek!

Gábor